Nieuwe blog, overzichtelijker

Wat een zoektocht op een pagina te vinden, die goed bij je past. Ja, ik wilde graag eerst een gratis website, om op te starten en toch mijn ervaringen en recepten te kunnen delen.
Zoals jullie wellicht al weten ben ik een hobbykok die de liefde voor koken weer heeft gevonden. Ik vond het altijd super leuk, maar toen moest het elke dag verplicht omdat ik niet meer onder papa en mama’s dak woonde.

Ik heb mezelf 10weken lang uitgedaagd ten minste 1 recept te koken uit 1 van mijn kookboekenverzameling. Wel uit mijn comfortzone, dus iets wat ik nog nooit gemaakt heeft. Ik kook nu spontaan elke week iets nieuws, probeer iets uit en dat is wat koken zo mooi maakt. Soms mislukt iets, maar soms komen er de heerlijkste dingen uit te voorschijn.

De kookboeken die ik tijdens mijn challenge gebruikte, zal ik tzt uitlichten en mijn beoordeling van het boek geven.

Mijn eigen recepten kun je op deze website vinden, onder het kopje ‘recepten’. Ik ga nog aan de slag met een zoekbalk, om het zoeken naar recepten makkelijker voor jullie te maken.

Jorien

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s