Verjaardag

Hiep hiep hoera! Alweer 28 jaar 🙂

dsc_2629Woensdag 1maart was mijn verjaardag. Dat betekende dag van tevoren taarten bakken voor thuis, maar ook op het werk. Mijn lieve collega’s willen ineens allen taart, omdat het zelfgemaakt is en ze mn bakkunsten inmiddels een beetje kennen en aandurven 😉
Voor thuis kozen we een popcorn kwarktaart en bokkepootjestaart (oke de credits voor de bokkepootjestaart zijn voor mama) op het werk monchou (zelfgemaakt geen doosje!) en carrotcake van Uit paulines keuken .

Aangezien het doordeweeks was, kregen we dus ook mee eters (mensen die mee komen eten, geen pukkels) Op mijn verjaardag wil ik niet uitgebreid koken, dus heeft mijn lieve man runderburgers gemaakt en ik kipburgers. Broodjes en toevoegingen (augurk/tomaat ed) klaar leggen en iedereen kan pakken wat hij/zij hebben wil. Perfect!

Mijn familie weet inmiddels dat ik dol op eten en koken ben, dus al mijn cadeaus hebben daar iets mee te maken. Een lange wens, een ijsmachine. heb ik van mijn man gekregen. Ook een beetje uit eigenbelang denk ik hoor, hij is gewoon dol op frozen yoghurt en dat is bij ons erg slecht te krijgen. Ik ga dus ook binnenkort proberen frozen yoghurt te maken. Kan er nu al naar uit kijken!img_20170303_191534_789
Verder heb ik kookboeken, een wafelijzer (yes!) en een staafmixer (echt een super deluxe!) gekregen. Tijd om alle apparaten te gaan gebruiken en een plaatsje voor ze te zoeken in de keuken. Helaas heeft mijn keuken niet zoveel opbergruimte en werkruimte als ik zou willen.

Ik duik nu de keuken in, keuken weer vies maken. Maandag poetsdag 😉

Advertenties

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: