Foto maandoverzicht

Wat fijn dat jullie mijn blog bezoeken! Ik ben benieuwd of jullie ook willen weten wie ik ben en wat ik allemaal doe. Ik wil jullie een kijkje geven in mijn leven, die niet altijd om eten draait. Al ben ik wel bekend om de opmerking wat gaan we straks eten? terwijl ik aan het eten ben.

April 2017DSC_2931

In april, ging ik voor het eerst weer hardlopen en de week erna naar de sportschool. Doordat ik voor altijd geblesseerd ben aan mijn duim, moesten er wat aanpassingen komen en dat voelde als falen……..Perfectie is soms echt een minpuntje om te hebben;)

Screenshot_2017-04-10-20-11-55

Ik schreef mijn eerste restaurant review. Nummer 2 volgt in mei!

IMG_20170422_164201

jojoreadscooks.com werd mijn eigen domein! Ik wilde graag mijn eigen ding van de site maken en heb daarom besloten de stap te maken 🙂

Het was deze maand natuurlijk ook nog Pasen, dus veel familietijd, puzzelstukken zoeken (ipv eieren) met de neefjes en nichtje en lekker eten. Ik maakte het toetje (witte chocolade pannacotta) voor bij de schoonfamilie thuis, op verzoek overigens 😉

DSC_2830

Met mijn ouders zijn we deze maand nog lekker uit eten geweest. Voor mijn ‘laatste’ bezoek aan het restaurant voor de review. Ik ben van mening dat het ergens namelijk best 1 keer goed kan zijn, maar ik hou van een constante factor.DSC_2824

Deze heerlijke koeken bedacht ik ook tijdens deze gekke maand. Gek, omdat er veel gebeurde op mijn werk als preventie-assistente. Voornamelijk door die gekke duim van mij, dus ik was opzoek naar een guilty pleasure.

April, in vogelvlucht. Ik zie nog veel eten, maar food is life ❤ hahahah…. Volgen jullie me trouwens al op Facebook en instagram?
Vind ik leuk!

Mail me gerust opmerkingen, suggesties of foto’s van je gemaakte gerechten!
Liefs, Jorien

Advertenties

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: