Foodprogramma’s

Eten maken vind ik super leuk, maar lezen of kijken naar programma’s over eten, daar kun je me ook blij mee maken.

Natuurlijk kun je eenvoudig afstemmen op 24-kitchen. Elke dag 24/7 tv over koken, bakken, maar de nederlandse tv heeft de laatste tijd meer leuke programma’s. Ik deel mijn favorieten met jullie. Vandaag NPO-3

NPO-3

De npo heeft momenteel ‘foodweken’ een enorme diversiteit aan programma’s over eten. Onder andere, de keuringsdienst van waarde. Hierin onderzoeken verslaggevers de etiketten van producten, bellen naar aanleiding van commercials. Stellen vragen, waar jij ook graag het antwoord op wilt weten.
Verder diverse fooddocumentaires, een quiz en meer

Mijn favoriet van de npo is De nieuwe garde:
Hierin worden een aantal jonge toptalenten gevolgd in hun weg naar de culinaire top. Ze laten zien waar ze hun inspiratie vandaan halen en hoe de nieuwe gardeze aan deze passie komen.
Je ziet hoe het er aan toe gaat in de keukens van diverse restaurants, maar krijgt ook een kijkje in de privelevens van de chefs. Er wordt ook een sommelier gevolgd, die uitleg geeft over haar vak, haar passie en haar liefde voor wijn.
Het is fantastisch om te zien hoe het eraan toe gaat in sterrenrestaurants en hoe chefs zonder ervaring/opleiding, hun hart volgen om te kunnen doen waar ze blij van worden. Je ziet ook dat dit niet altijd zonder slag of stoot gaat. Het is niet altijd alleen maar mooi.
Ik vind dit zeker 1 van de mooiste programma’s momenteel op tv. Elke woensdagavond op 21.30 uur op npo 3. Meer info of terugkijken

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: