Foodprogramma’s

Ik deelde al eerder tv tips met jullie, vandaag is het tijd voor 24kitchen. 24 uur lang, dag in dag uit, tv over eten.

Ik schakel het liefst naar deze zender en weet hem dan ook feilloos te vinden. Op de website vind je informatie over programma’s, chefs enzovoort. Tijd om mijn favorieten van dit moment met jullie te delen.

24 Kitchen

Foodtruckchallenge:

food truck challenge

3 teams strijden tegen elkaar op diverse festivals in Nederland om het beste gerecht in een foodtruck te bereiden. Elk festival moeten ze weer iets nieuws bedenken en zorgen voor de meest verkochte producten.
Wat ik leuk vind aan dit programma is dat ze je laten zien hoe het gerecht gemaakt wordt, met duidelijke uitleg. Daarnaast is het leuke competitie om te zien en zie je de enthousiasme over eten 🙂 Vanaf 7 juli elke donderdag om 19uur nieuwe afleveringen. Meer info

De worsten van Babel:
3 jonge mannen op reis met een foodtruck naar het 1 van de beste restaurant ter wereld:Mugaritz van chef Andoni Aduriz in Spanje. Het enige wat zeker is, is de reservering in het restaurant en het feit dat ze een foodtruck bezitten.
Ze rijden door heel Europa en verdienen geld door te koken en werken voor de locals op de verschillende plekken die ze aandoen.

worsten van babel

Om te weten wat het lokale publiek lekker vind, speuren ze ook naar streekproducten. Lukt het ze om hun einddoel te halen?
Het programma wordt momenteel herhaald op 24 kitchen, vanaf 5 juni dagelijks om 18.05 uur als je alle afleveringen wilt bekijken. Meer info

Op de website kun je meer programma’s vinden en zoeken wat jij leuk vind. Bovenste 2 zijn momenteel mijn favorieten 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: