Maandoverzicht mei

Wow hoezo een beetje laat, het is al bijna eind juni Jorien. Sorry, helemaal vergeten jullie een foto update van de maand mei te geven. Een maand met veel leuke dingen,

DSC_3050

waaronder het hoogtepunt toch wel het concert van Bruno Mars in de Ziggo Dome. Wat een show en wat een uithoudingsvermogen. Dansen en dan ook nog zuiver blijven zingen. Alleen maar hulde voor deze topartiest. Wist je trouwens dat voordat ik bij Marco kwam ik nog nooit echt een concert bezocht had? Inmiddels zijn we al een x aantal verder, waaronder Justin Timberlake, ACDC en Jason Mraz.

DSC_3174

Oeeeh een ander tof hoogtepunt van de maand mei, namelijk ons trouwalbum. We zijn inmiddels een half jaartje getrouwd dus het is enorm tof om nu alle foto’s weer terug te kijken. Enorm blij met het eindresultaat van Hulskersfotografie

DSC_3155

Deze maand was het centrum van mijn woonplaats Emmen, het toneel van Muziekfeest op het plein van de Tros. Niet echt mijn muzieksmaak, maar wel artiesten van de platenmaatschappij waar Marco een aantal jaar gewerkt heeft. Altijd leuk om weer eens met oud collega’s te kletsen toch. Het was in ieder geval lekker warm en behoorlijk druk.

We hebben ons deze maand verder lekker verwend met bbq avonden, Pulled pork met bbq saus gemaakt en een lekkere grote steak (600 gr) bereidt. Genieten wanneer de zon in Nederland zijn gezicht laat zien toch??IMG_20170528_192725_622

Weten jullie nog dat ik een wijnproeverijbox heb gewonnen??

IMG-20170513-WA0025
Ik schreef al eens over de inhoud Wijnproeverijbox en deze maand hebben we met beide gezinnen de wijnen geproefd, bestudeerd en lekker gesmuld van de zelfgemaakt hapjes. Mama maakte Kaasstengels en ik onder andere deze heerlijke brownies. Het was een super leuke avond echt heel tof om de wijnen eens te bestuderen en echt te proeven dan ze gewoon weg te tikken 😉
Screenshot_2017-05-22-11-12-13

Oh! Deze maand heb ik ook voor het eerst in mijn leven de pedicure bezocht en mijn voetjes zomerklaar laten maken. Hoe fijn is het dat iemand je teennagels knipt, beetje eelt verwijderd maar vooral je teennagels lakt zonder kliederen?? Ik ben er super blij mee Polished Emmen

Ook heb ik mijn wimpers laten liften en verven bij Salon ZIJN Ze zijn inderdaad een stuk langer, duidelijker (Van mezelf heb ik echt miniwimpers ) Je hoeft het niet bij te houden, omdat het er gewoon ‘uitzakt’ ,maar bijvoorbeeld super makkelijk als je op vakantie gaat.

IMG-20170529-WA0019

Vinden jullie het leuk te lezen wat ik zoal doe in een maand? Het is altijd fijn om feedback te krijgen, so let me know!

Liefs Jorien

Advertenties

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: