Fotomaandoverzicht juli

Tadaaaa!! Ik blijf vaak in gebreke met het op tijd publiceren van mijn fotomaandoverzicht, maar deze keer is het goed gelukt! De maand juni laat ik maar voor wat het is, we verbleven 8dagen in Kroatie en hebben voornamelijk veel zon, zee, boeken en lekker eten gezien;)

De maand juli begonnen we goed met de verjaardag van Marco, 29 jaar is hij geworden dus hij is nu weer officieel ouder dan ik…jeej πŸ™‚IMG-20170702-WA0001

Marco is flink verwend op zijn verjaardag en is duidelijk net zo dol op eten als ik. Al is de hele Harry Potter serie nog net iets meer favoriet. ’s Ochtends hebben we het grootste ‘verjaardagscadeau’ opgehaald, namelijk onze nieuwe auto, minicooper S πŸ™‚

Je begrijpt natuurlijk, dat dit voor mij net zo tof was en is. We gaan nog steeds graag een rondje touren in de auto. #happyfacesDSC_3411

Mijn kapper is met zwangerschapsverlof, dus ik stelde het al een tijdje uit. Deze maand heb ik toch de stap maar genomen om haar collega te vertrouwen. Super blij mee, mijn haar krult zelfs een beetje met wat hulp:)DSC_3464

Na een drukke vrijdag op het werk, had ik echt geen zin meer in koken. Dus besloten we een nieuw restaurant in Emmen te proberen. Waarschijnlijk heb je het al gelezen, maar hierbij de review.

De week erna bleef een beetje rottig, met allerlei onhandigheden, met als hoogtepunt toch wel vallen met de fiets. Lievelingsbroek en tas kapot (mijn knie en arm ook en een hoop blauwe plekken, maar dat geneest weer ;)) In het aansluitende weekend dan ook maar besloten te winkelen in Osnabruck en een nieuwe tas te scoren. #verliefdvalentinoScreenshot_2017-07-06-20-17-54

Super leuk nieuws deze maand, ik mag namelijk in September starten met lesgeven. Twirlen is altijd een passie geweest, maar door een blijvende blessure kan/mag ik het niet meer. Zo kan ik alsnog mijn passie delen en anderen zien groeien. BLIJ!!!!Screenshot_2017-07-22-19-54-17

We sluiten de maand af, met het boeken van de volgende vakantie dit jaar. (lekker decadent, soms moet je het even nemen zoals het komt) Rondreis in Andalusie. Kijk er enorm naar uit, erg benieuwd wat het land te bieden heeft.

Wat was jullie hoogtepunt deze maand?? let me know.
Liefs

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: