Foto maandoverzicht Augustus

Het is alweer halverwege September dus hoog tijd voor een update.

DSC_3588

In augustus kreeg mijn opa een nieuwe heup. Aangezien oma weg moest, mocht ik even oppassen. Beetje omgekeerde wereld zo, maar ik wil hem best gezelschap houden en kopjes thee maken. Volgens de dokter mocht hij een stukje lopen dus heb hem lekker zijn gang laten gaan. Oma was later niet zo blij….hehe sorry. Helaas is de heup inmiddels een keer uit de kom gegaan dus heeft hij alweer een spoedoperatie gehad om het terug te zetten. Laten we duimen dat hij snel weer alles kan, want stilzitten kan hij slecht.

IMG-20170819-WA0005

Marco ging deze maand op mannenweekend. Wat dit inhoudt?? Bijpraten, bier drinken (wat die van mij dan weer niet doet :)) stappen en leuke activiteiten doen. Deze keer gingen ze naar Gouda, om te gaan paintballen. Blauwe plekken gegarandeerd.IMG-20170815-WA0008

In augustus kregen mijn ouders de sleutel van hun huis. Een van de redenen waarom ik de laatste tijd niet zoveel post. We aten of daar of een snelle maaltijd. Inmiddels is alles zo goed als klaar en kunnen ze er fijn wonen.

We sloten deze maand af met een lekker weekend weg naar Mijdrecht. Shoppen in Den Haag en lekker eten. Een huwelijkscadeau die we eindelijk eens gebruikt hebben. 2nachten weg met ontbijt, top idee van Marco’s werk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: