Fotomaandoverzicht

Wow het is alweer december, tijd voor een maandoverzicht van november. Volgens mij heb ik er een aantal gemist, maar ik pak maar gewoon op waar we gebleven zijn.

November is 1 van mijn favoriete maanden van het jaar. Noem me gek, maar ik word enorm blij als de blaadjes gaan verkleuren en vallen en stiekem hoop ik dan op de eerste sneeuwvlokken. Een echt herfst wintermens kun je me wel noemen.
Denk trouwens dat de baby dat ook wordt, want ik heb alleen maar zin in oliebollen, spekkedikken (ga dit een keer uitleggen wat dit is) en hmmm kerstkransjes.

Tijd om terug te blikken op november. We hadden begin november onze 20weken echo. Super spannend, maar ons kleine meisje doet het fantastisch. Sentimenteel misschien, maar we zijn nu al trots. Eind november is de babykamer bezorgd en die zit al gedeeltelijk in elkaar. Helaas is er 1 paneel beschadigd dus we moeten even wachten tot deze wordt vervangen.

Marco’s ouders hebben behangen en mijn ouders gezorgd voor een veilig stopcontact,

DSC_4118.JPG

aangezien de vorige bewoners de bedrading gewoon hebben doorgeknipt. Bizar, ik ben blij dat er niemand lag toen daardoor de plafonnière ook teveel stroom kreeg en is geknapt.

In november heeft Marco me met alle macht overtuigd om een nintendo switch te kopen. Ik moet zeggen de nieuwe super mario is echt fantastisch gemaakt. Af en toe een stukje old skool erin. Het zit echt goed in elkaar. Aangezien Marco voor een mobile gaming bedrijf werkt, ben ik maar akkoord gegaan. Kan ons guppie er later mee spelen 😉

IMG-20171106-WA0009.jpg

November is ook de maand, dat Marco en ik alweer een jaar getrouwd zijn!25-11-2016 ❤
Ongelofelijk hoe snel dit jaar voorbij is gegaan en wat er allemaal is gebeurd. Zo had ik tot op mijn trouwdag nog nooit gevlogen en heb ik nu al 3 retourtjes in het vliegtuig gehad.
Aangezien ik sinterklaas vaak help eind november, mocht ik de 25e genieten van een prachtig kinderfeest, met als afsluiter een heerlijk broodje kroket. Om me daarna compleet om te kleden en gereed te maken voor een heerlijk diner met mijn lieve man.

Dit was maand november alweer in vogelvlucht. Vind je het leuk om te lezen wat ik naast eten maken en werken nog meer doe?? Let me know

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: