Fotomaandoverzicht april

April is voorbij! Deze maand stond uiteraard vooral in het teken van Annaleen ❤

Ik geniet volop van alle knuffels, maar kan soms ook flink balen als ze heel veel huilt. M’n collega stuurde zo’n leuk plaatje wat het precies omschrijft.

Ik ging voor het eerst echt naar buiten voor een lange wandeling. Dit leuke bord is na de geboorte in onze tuin gezet, alles met eigen handlettering. Heeft m’n schoonzus mooi gedaan.

Deze maand hebben we helaas ook afscheid genomen van onze mini Cooper. Het paste prima in de auto, maar de maxicosi ging er niet zo lekker in en dat is toch wel essentieel met een baby. Dus de zoektocht naar een andere auto was begonnen. Je ziet zo welke we nu hebben 😎

Met die mooie dagen vond ik het wel tijd worden voor een glaasje wijn. Het smaakte heerlijk maar heb het maar wel bij 1 gelaten. Kaasje erbij en nootjes, mjam…ff genieten

We gingen uiteraard ook als gezin nog even lekker naar buiten. Heel fijn dat we na werktijd ook samen nog buiten kunnen genieten. Aangezien de weekenden niet altijd veel zon bevatten.

Waar ik me in april vooral over verwonderd heb is mijn lijf. Bizar hoe snel je lijf redelijk terug in vorm gaat na de bevalling. Ben er nog niet hoor, dat zou ook niet realistisch zijn, maar kan al een aantal van m’n eigen broeken weer aan jeeeej.

Hoeraaa voor het mooie weer in mijn. verlof. Krijg er energie van! Helpt toch wat met de gebroken nachten.😊 mijn zus vond het tijd dat ik wat meer op pad ging , dus gingen we gezellig met de dames van de familie lunchen. Gewoon nu 5 tegen 2 sorry pap en Marco 😂❤

Annaleen mocht deze maand naar het consultatiebureau en was gewoon meer dan een kilo gegroeid. Topper! Gelijk maar ff mijn werk bezocht, aangezien de praktijk ernaast zit. Even pronken met onze mooie dochter.

Tijd om de nieuwe auto op te halen 😎 Beetje mixed feelings om de mini Cooper S weg te doen. 192 pk heb je niet zomaar weer onder je billen. Maargoed met Annaleen ben ik toch iets rustiger int verkeer en is het gemak van 5 deuren ook wel heel erg fijn. Hulde aan isofix trouwens! Soort van plug en play. Ideaal als het regent, geen gedoe met gordels, maar klik en klaar. We rijden nu een Opel astra.

Het laatste weekend van de maand gingen we voor het eerst met z’n 2en op pad. Tijd voor datenight bij Flanagans. We vonden het lastig, maar wel erg belangrijk. Fijn om eens geen gesprek over poepen/plassen/slapen te hebben. Even goed verhalen over het werk, beleggingen en alles horen en dan vooral ook echt luisteren 🙈

Als afsluiter van de maand kregen we veel kraamvisite uit het zuiden. Zo fijn om vrienden weer te zien. Super gezellig gehad! Heb een foto gekozen waar je vooral kunt zien hoe gezellig. Met een grote lach op m’n gezicht 😎 benieuwd wat de maand mei ons gaat brengen. ❤

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: