Frozenyoghurt

Toetjes!! Ik ben er dol op. Nu zijn ze niet zo goed voor de lijn dus doordeweeks eten wij ze eigenlijk nooit. Na een bbq had ik wel zin in een toetje en besloot yoghurt ijs te maken, maar dan zonder heel veel suiker. Die zitten wel in de koekjes die ik erbij serveer ๐Ÿ˜Ž

ย 

Ingrediรซnten

  • +/- 700 gr Griekse yoghurt 10%
  • 200 ml slagroom
  • 2 Zakjes vanillesuiker of wat vanille aroma
  • Ijsmachine

Bereiding

  • Klop de slagroom iets op (niet stijf!) met de suiker of vanille aroma
  • Doe de Griekse yoghurt erbij en klop alles totdat het goed gemengd is.
  • Giet in de ijsmachine en bereidt zoals de gebruiksaanwijzing van je machine aangeeft.
  • Tadaaaaa klaar. Lekker met vers fruit, chocolate chip cookies.
ย 

Ik waan me op vakantie frozenyoghurt met allerlei lekkere dingen erop ๐Ÿ˜‹

Advertenties
%d bloggers liken dit: