Fotomaandoverzicht mei

Zoo het is alweer juni. Ligt het aan mij of vliegt dit jaar voorbij?? Nog een week en dan is mijn verlof voorbij. Spannend vind ik het om Annaleen bij anderen te laten voor langere tijd. Herkenbaar?

Ik schafte een draagzak aan begin mei, omdat Annaleen veel huilde en het liefst de hele tijd rechtop gewiegd werd. In de slaapzak werd het een heel ander meisje. Rondkijken in het bos en lekker in slaap tegen mama aan. Ideaal dat we lekker bij het schaduwrijke bos wonen β˜€

5 mei was er de terugkomdag van de zwangerschapscursus. Erg leuk om alle baby’s te zien en de verhalen te horen. Annaleen vond het na een uur wel welletjes en bleef alles bij elkaar krijsen. Ik denk dat ik het moeilijker vond dan zij. Alle kindjes waren lief en stil en de mijne ging daar vol tegenin. Irritant maar dat voelt soms als falen… Ik ging dus lekker met haar meehuilen. (uit privacy overwegingen geen foto)

Bij thuiskomst kwam een vriend van m’n ouders op visite. Ik weet niet beter dan dat hij er altijd is en stiekem noem ik hem ook mijn oom. Hij nam dit prachtige besteksetje mee ❀

De maand mei was echt fantastisch qua weer. We waren dus ook veel aan het wandelen en genieten met elkaar.

Mijn oudtante vierde 10 mei haar verjaardag, in Enschede. Marco had een voetbaltoernooi dus dat betekende voor het eerst alleen een uur met Annaleen in de auto. Ze deed het echt fantastisch. Alleen maar geslapen en zelfs in het hotel sliep ze of keek ze rond zonder een kik te geven. Kon deze mama lekker los gaan met de lunch. Mjam…

Een nieuwbornshoot is het niet echt geworden maar dat weekend schoten we eindelijk wat leuke plaatjes van Annaleen en ons. Thanks lieve zus. Zoals jullie misschien wel merken kiezen we ervoor Annaleen niet echt in beeld te brengen op internet.

Annaleen heeft nog niet echt bedtijd. Ze is s avonds gewoon op haar best en als ze zo rond half 10 in slaap valt of moe begint te worden. Slaapt ze s nachts een stuk rustiger. Bedtijd komt vanzelf wel. Lekker knuffelen en genieten. Mevrouw vond alleen ineens op een avond de tv interessanter dan papa. Leuk zo’n actiefilm!! Ach het was van korte duur. Maar het zag er zo grappig uit.

Zomers weer deze maand dus ijs als lunch! Jammie jammie. Oh detail we zijn er heen gelopen dus zo’n 5 km in totaal gemaakt dat weegt wel tegen elkaar op toch? πŸ˜‚πŸ˜‰

Tsja misschien door de ijsjes of meer waarschijnlijk door de zwangerschap is mijn lijf veranderd. Mijn heupen zijn iets breder dan voorheen, dus veel broeken passen niet meer. Ik bestelde via zalon en een stylist zoekt dan dingen voor je uit. Dit jurkje is echt super leuk!

Tijd voor bbq. Eindelijk onze kamado weer eens aangedaan. Het hele weekend.gelijk maar.gebruikt. Oa voor deze heerlijke entrecote.

Dezelfde dag gingen een aantal van ‘mijn’ meiden op wedstrijd. Twirl United heeft weer lekker gepresteerd. Trots op ze!

Maand mei was toen alweer voorbij. Vinden jullie het leuk een kijkje achter de schermen??

Advertenties
%d bloggers liken dit: