Fotomaandoverzicht Juni

Ik ga maar niet meer zeggen alweer een maand voorbij, maar damn…

Heb weer een aantal foto’s voor jullie verzameld voor een kijkje in ons leven.

2juni begon de maand goed met een zomerse bbq bij m’n ouders thuis. Als bedankje voor iedereen die geholpen heeft bij verhuizen.

De week erna was het nog steeds heerlijk weer en ging ik lekker met m’n meisje op pad. M’n bekken doen nog pijn, maar wandelen probeer ik op te bouwen. Soms ligt Annaleen in de wandelwagen maar soms ook lekker dragen. Ik vind dat echt heerlijk en dat had ik niet van tevoren gedacht. Lekker knuffelen zo fijn ♥

Man wat een geluk hadden we met het weer in juni, dat weekend belandden we op het terras. Lekker lunchen, aangezien Annaleen ook trek had. Ik schreef een blog over deze Tapaslunch

Zondags had Marco een toernooi dus gingen Annaleen en ik op bezoek bij mijn opa en oma en bleven we lekker gezellig bij mijn ouders.

En zomaar ineens was daar mijn eerste werkdag. Dat was wel even moeilijk. Ik vertrouw iedereen bij wie Annaleen verblijft maar toch. Gelukkig via WhatsApp lekker op de hoogte gehouden met wat foto’s en fijn kunnen werken. Hoogtijd voor 2 weken vakantie #sorrynotsorry

Vaderdag, voor de eerste keer gevierd en papa Marco kreeg een gepersonaliseerde Donald Duck. Volgend jaar ofzo maar knutselen 😉

De dag erna naar het Consultatiebureau voor een prikje en blijkbaar het advies voor een echo voor de heupen om dysplasie uit te sluiten. Later in de maand geweest, radioloog zag niets bijzonders. Voor definitieve uitslag moeten we nog ff bellen.

Marco had mij het cadeau gegeven om naar het concert te gaan van Demi Lovato en die dinsdag was het zover. Rete druk in Amsterdam, aangezien Beyonce en Jay-Z in de arena waren en Roger Waters(Pink Floyd) in de ziggo dome. We hebben onze ogen uitgekeken hoe zo’n rij er stond om vooraan te staan bij alle concerten. Tof concert was het! Ja ook als je achteraan stond. Want zo voelt het niet in Afas live.

Helaas was Annaleen wat ziek geworden, maar probeerden we toch even te genieten op het foodtruckfest in Emmen, omdat we dachten dat het wat beter ging. Dat bleek toch niet en zijn we lekker naar huis gegaan en daar deze eerste dagen ook niet weggeweest. Eerst uitzieken.

Het weer werd gelukkig weer beter, Annaleen knapte wat op dus tijd voor een wandeling. Zo fijn om vlak aan het bos te wonen, je waant je direct op vakantie. We hebben zelfs een hert gespot!

Later die week gingen we diertjes kijken in de oude dierentuin (Annaleen sliep maargoed😉) Het wordt echt een mooi park. Kunnen we straks heerlijk picknicken en spelen samen.

De maand sloten we af met de verjaardag van schoonmama.

Verder is Marco helaas werkzoekende. Dus als iemand nog op zoek is naar een allround (online) marketeer met diverse skills. Let me know!

Advertenties
%d bloggers liken dit: